Emiatt vették őrizetbe Gérard Depardieu-t: szorul a hurok a 75 éves sztár nyaka körül

Gérard Depardieu-t szexuális zaklatással vádolják.

Gerard Depardieu szexuális zaklatás
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gérard Depardieu-t őrizetbe vették ma reggel az egyik párizsi rendőrkapitányságon azért, hogy előzetes letartóztatásba helyezzék.

Gérard Depardieu-t szexuális zaklatással vádolják

A színészt beidézték, és ma reggel meg is jelent a rendőrségen, ahol bele is vágtak egyből a kihallgatásába, írta meg a Daily Mail egy forrásra hivatkozva.

GettyImages-1246188798
Fotó: Tristar Media / Getty Images Hungary

- Két állítólagos szexuális zaklatás miatt hallgatják ki, amelyek 2014-ben és 2021-ben történtek - magyarázta a bennfentes.

2023 októberében mi is megírtuk, hogy több nő is megvádolta szexuális zaklatással a színészt, köztük volt Charlotte Arnould színésznő, aki azt állította, hogy a kollégája két alkalommal is rátámadott az otthonában, illetve a forgatásokon többször szemtanúja volt annak, hogy más nőket zaklatott, mindezt úgy, hogy sosem szólt rá senki sem.

Egy díszlettervező azzal vádolta meg a színészt, hogy 2021 szeptemberében egy filmforgatáson erőszakosan a combjai közé ragadta, intim helyeken ért hozzá, emellett durván beszélt vele. 

A 2014-es eset áldozata arról számolt be, hogy a Le Magician et les Siamois című rövidfilm forgatása közben támadt rá a színész.

Depardieu mindent tagad. 

Ha téged vagy az egyik ismerősödet, rokonodat erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véled, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívd az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.
Személyesen a hozzád legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhetsz segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu 

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Fotókon Jean Reno 24 évvel fiatalabb felesége: Zofia gyönyörű nő

Jean Reno 16 éve él boldog házasságban.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük