Tarján Zsófi közel 20 kilót fogyott: az énekesnő elképesztő átalakuláson ment át

Hernádi Judit lánya azt is elárulta, hogyan sikerült ennyit fogynia.

Tarján Zsófi átalakulása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tarján Zsófi megelégelte, hogy bármit tett, és bárhogy próbálkozott, súlya meg sem akart mozdulni. Az önsanyargatás és sportolás sem hozta el a kívánt hatást, így máshoz fordult segítségért, ami elképesztő változást eredményezett.

Tarján Zsófia lefogyott

Az énekesnő hiába halmozza a sikereket karrierjében, egyvalamivel nem tudott megbirkózni egyedül, méghozzá a súlyával. Miután rengeteg módszert kipróbált, úgy érezte, orvosi segítséget kell kérnie ahhoz, hogy változzon valami. Erről a Reggeliben mesélt.

- A fogyás tekintetében egyre jobban érzem magam a bőrömben, dr. Tóth Tamással dolgozunk együtt a projekten már több mint egy éve… Nem tudtam hordani nadrágot, csak szoknyában jártam, és én alapvetően inkább szeretek nadrágban járni, úgyhogy ez nagyon kemény volt már - részletezte a műsorban, és azt is hozzátette, akárhogy éheztette magát, nem sikerült leadni a súlyából.

- Rá kellett jönnöm tizeniksz év próbálkozás után, hogy nekem sajnos csak az orvosi segítség tud segíteni - mesélte.

Most éppen az időszakos böjtölés az, amit követ háromnapos ciklusokban. Hol 12, hol 14, de van, hogy 16 órán keresztül tart, amíg nem eszik. Eddig összesen majdnem 20 kilót adott le ennek köszönhetően.

- Ez egy jó, de ez egy lassú folyamat, és az a jó benne, hogy lassú. Mert ha hirtelen adom le, akkor hirtelen vissza is tudna jönni az egész - zárta le Tarján Zsófi, aki elképesztő átalakuláson ment át fogyásának köszönhetően.

Fásy Zsüliett 50 kilós fogyása előtt és után: mintha nem ugyanaz az ember nézne vissza

Fásy Zsüliett régi és friss képei között óriási a különbség. Minden egyes porcikáján látszik, fogyása után teljesen átalakult.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/Reggeli

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük