Tom Cruise-t és Surit 12 éve látták együtt utoljára: szívszorító, miért ment tönkre apa és lánya között a kapcsolat

Suri Cruise egy időben Tom Cruise szeme fénye volt.

Tom Cruise és lánya kapcsolata
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tom Cruise és Katie Holmes lánya április 18-án lett 18 éves, azonban Suri Cruise-t szülei válása óta csak az édesanyjával kapták lencsevégre a fotósok. Már évek óta az a szóbeszéd terjed, hogy a színész teljesen kizárta az életéből legkisebb gyermekét.

Tom Cruise és lánya kapcsolata

Kapcsolatukról a Daily Mail közölt egy friss cikket. A cikk szerzője megjegyezte, hogy Surit utoljára hatéves korában látták együtt az apjával, pontos idő szerint 2012 júliusában a floridai Disney Worldben. Azóta egyszer sem látták őket együtt az utcán, pedig amíg Suri kicsi volt, egyfolytában édesapja karjaiban kapták le a lesifotósok.

Tom Cruise-t 2012-ben látták utoljára a kislányával.
Tom Cruise-t 2012-ben látták utoljára a kislányával.
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

A Szcientológia Egyház gyülekezetét erősítő Cruise ugyanebben az évben vált el Katie Holmestól, aki azóta visszatért a római katolikus nézeteihez. Amikor véget ért a házasságuk, az terjedt el a színésznőről, hogy valójában féltette a szcientológusoktól a kislányát, így inkább a válást választotta. Cruise-nak állítólag pont emiatt kellett a lányával végleg megszakítania az egykor nagyon szoros kapcsolatát.

Bár Cruise és a sajtósai sosem válaszoltak azokra a kérdésekre, amelyek a Surival való viszonyára kérdeztek rá, ennek ellenére sokatmondó, hogy a New Yorkban élő lányt már több mint egy évtizede nem láthattuk egy alkalommal sem híres apjával. 

Suri Cruise-t már évek óta csak Katie Holmes társaságában fotózták le az utcán.
Suri Cruise-t már évek óta csak Katie Holmes társaságában fotózták le az utcán.
Fotó: Profimedia

Egyes sajtóértesülések szerint nem igaz, hogy ne tartanák egyáltalán a kapcsolatot, állítólag Zoomon és telefonon beszélnek, azonban más cikkek arról szólnak, hogy Cruise tényleg kizárta az életéből legkisebb gyerekét. A Nicole Kidmannel adoptált gyermekeivel, Bellával és Connorral is látták az elmúlt években, itt fontos megjegyezni, hogy mindketten szcientológusnak vallják magukat.

A korábbi vezető szcientológus, Karen De La Carriere - egykor a vallás elnökéhez ment feleségül - azt mondta a Daily Mailnek, biztos benne, hogy a Szcientológiának köze van ahhoz, hogy Cruise és a lánya nincsenek jóban.

- Katie-t elnyomó személynek, Surit pedig tágabb értelemben potenciális bajforrásnak tekintették. Tom nem tud semmilyen formában kapcsolatba lépni a saját lányával. A Szcientológiában a vallás az első, a családi prioritások hátrébb vannak - magyarázta.

Brendan Tighe, volt szcientológus szintén azt magyarázta, hogy nincs helye az érzelmeknek, ha a vallás gyakorlóinak meg kell szakítaniuk a kapcsolatot a szeretteikkel. Az a véleménye, hogy amíg Suri ilyen szoros viszonyban marad az anyjával, nincs esély arra, hogy Tom Cruise nyisson felé.

Mike Rinder, aki szintén az egyház tagja volt, és Cruise-t is ismerte, elmagyarázta, miért lehet az, hogy a színész ennyire nem foglalkozik a saját gyerekével.

- A szcientológusok úgy vélik, mindenki spirituális lény, aki sok életet leél. Az a lény, aki ebben az életben most az anyád, a lányod lehetett egy előző életében, és ez csökkenti a családi kötelékek jelentőségét.

Tom Cruise ezeket parancsolta meg Katie Holmesnak a válásuk után: szigorú szabályokat kellett betartania

Tom Cruise szigorú szabályokat írt elő Katie Holmesnak a válásuk után.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük