Melissa McCarthy fogyása után új képet posztolt: durva, mit szólt be neki Barbra Streisand

Melissa McCarthynak Barbra Streisand szólt be.

Melissa McCarthy Barbra Streisand beszólás
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Melissa McCarthy új Instagram-posztja okozott némi meglepetést a rajongóknak, ugyanis a kép alá Barbra Streisand is írt egy kommentet, amelynek tartalma egyből felháborodást keltett.

Barbra Streisand beszólása Melissa McCarthynak

A duci színésznő, aki az elmúlt években 34 kilótól szabadult meg, részt vett a Center Theatre Group gáláján, erről még egy fotót is posztolt, a képen Adam Shankman filmrendező látható mellette, aki olyan mozikat rendezett, mint a Hajlakk, a Gorillabácsi, a Szeretném, ha szeretnél vagy a Step Up.

A Daily Mail kiszúrta, hogy Barbra Streisand is kommentelt a kép alá, a hozzászólást azóta eltávolították, de a brit lap készített róla képernyőfelvételt, így a színésznő hozzászólása örökre megmarad a neten.

"Add át üdvözletem neki, te Ozempicet szedtél?" - írta Streisand, aki először Adam Shankmant üdvözölte, majd McCarthyt megvádolta azzal, hogy a sztárok körében elterjedt fogyókúrás módszer híve lett.

Több kommentelő kiosztotta Streisandot:

"Mi történt azzal, hogy nem beszélünk a másik testéről? Lányos anyaként mondom, hogy nem oké más nők megjelenéséről beszélni."

"Annyira ledöbbentem, hogy ezt úgy kérdezed meg tőle a közösségi médiában, hogy mindenki láthassa. Őszintén szeretlek és imádlak, de most csalódtam benned."

A többi kommentelő szerint Streisand tiszteletlen, bunkó és illetlen volt, hogy ilyet írt. Lehet, a sok negatív reakció miatt törölte inkább a kommentjét.

Ebben a cikkünkben részletesen olvashatsz az Ozempicről, amelyet eredetileg cukorbetegek számára fejlesztettek ki, ám az elmúlt másfél évben egyre többen éltek ezzel a szerrel annak érdekében, hogy lefogyjanak. Több híresség, mint például Elon Musk, Sharon Osbourne és Scott Disick is így fogyott le, emiatt drasztikusan megváltozott az arcvonásuk, emellett látványosan megereszkedett a bőrük, és több ráncuk lett. A közösségi médiában csak Ozempic face-ként hivatkoznak rá.

Rajtuk kívül sok más sztárt megvádoltak azzal, hogy biztosan ennek a szernek köszönhetik átalakulásukat, köztük van Jessica Simpson és Kelly Clarkson, de mindketten tagadták ezeket a vádakat.

A 62 éves Meg Ryan a plasztikái után: friss vörös szőnyeges képek készültek a színésznőről

Elegáns fekete estélyiben mutatta meg még mindig kifogástalan alakját.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük