Kósa L. Adolf és Fonyó Barbara fiai még nem látták 11 éves öccsüket: ezért nem találkoztak

Az egykori műsorvezető szerint ezzel mindenki csak veszít.

Kósa L. Adolf gyerekei
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kósa L. Adolfot és feleségét, Ritát még tavaly láthatták a nézők a Párharc című műsorban. Az egykori műsorvezető és párja közös gyermeke, Nimród már 11 éves, azonban még soha nem találkozott féltestvéreivel.

Kósa L. Adolf gyerekei

Kósa L. Adolf első, Fonyó Barbarával kötött házasságából két fiú született. Domonkos és Benedek azonban még sosem találkoztak öccsükkel, ami hatalmas szívfájdalma a műsorvezetőnek - erről a Kiskegyed videójában beszélt.

- Ennél szomorúbb dolog kevés van az én életemben, de ők nem találkoztak még. Ez nagyon szomorú, nagyon sokat veszítenek kölcsönösen. A kisfiam részéről nem lenne akadálya, de van egyfajta ellenállás az egyik oldalon - idézte szavait az nlc.hu.

Mint mondta, apaként teljesen másképp viselkedett korábbi házassága alatt, mint most. Azt is elárulta, hogy a kialakult helyzet persze nagyon fáj neki, de muszáj beletörődnie.

- Ez kinek ne fájna? De belehalni, beledögleni sem vagyok hajlandó - fogalmazott Kósa L. Adolf.

Az 50 éves Fonyó Barbara feleannyinak néz ki: gyönyörű a friss fotóin

Fonyó Barbara lenyűgözően fest Az operaház fantomja jubileumi, 900. előadása után készült képeken.

Elolvasom

Cover-fotó: Youtube/Kiskegyed videó

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük