Nagy Zsolt 5 gyerek apja: a színész egyetlen lánya ilyen cukin hintázik

Geszti Péter műsorának élő streamingjében Nagy Zsolt a kislányát is megmutatta.

Nagy Zsolt és kislánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy Zsolt nevéhez rengeteg magyar alkotás fűződik. Filmes karrierje mellett, több sikeres sorozatban, tévés produkcióban láthattuk, színházban is sokat játszik. A színésznek első házasságából három fia, második házasságából pedig egy fia és egy lánya született. 

Nagy Zsolt és kislánya

Geszti Péter Adom a napom című műsorának köszönhetően Nagy Zsolt életébe nyerhetnek ma betekintést a nézők. Ahogy azt megszokhatták, a színész esetében is végigkövethetik az egész napját streamen, majd este élőben is beszélget Gesztivel.

A nap egyik legcukibb pillanata kétségkívül az volt, amikor Nagy Zsolt kislányával megérkezett a játszótérre. Az idén hároméves Marika tüneményes volt, ahogy hintázott, miközben apukája a magasba lendítette.

Az ötgyermekes édesapa arcán a mosoly mindent elárult. Az általában rosszfiúszerepekben látható színész teljesen más arcát mutatta meg büszke apukaként. Azt is elmondta felvétel közben, hogy minden nap eltöltenek kislányával egy-két órát a játszótéren, emellett a hintázás agyra és képalkotásra gyakorolt pozitív hatását is ecsetelte.

- Nagyon szeretett az összes gyerekem hintázni - tette hozzá, amit Marika öröme és édes hangocskája is alátámasztott.

Az Adom a napom esti adásában még többet tudhatnak meg a nézők a színészről.

Elképesztő, Geszti Péter mit vágott Gryllus Dorka fejéhez a házasságuk alatt: csak most árulták el

Geszti Péter Adom a napom című műsorában volt felesége, Gryllus Dorka vendégeskedett. Elhangzottak olyan dolgok, amik eddig soha.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük