Az Austin Powers sztárja felismerhetetlen lett: a 60 éves Mike Myers mindenkit ledöbbentett a külsejével

Ősz hajjal és borostával jelent meg a vörös szőnyegen a színész.

Mike Myers 2024-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mike Myers neve főként az Austin Powers-filmekkel olvadt össze, a vígjáték elképesztő sikereket ért el vele annak idején. Bozontos haja, az alkotásban viselt ikonikus szemüvege és összetéveszthetetlen mosolya mindenkinek beugrik a neve hallatán. Most azonban sokan lehet, hogy fel sem ismernék új külsejével.

Mike Myers 2024-ben

A színész az utolsó egy évben nem is jelent meg semmilyen nyilvános eseményen, így még inkább szembetűnő a változás, ami megjelenését illeti. A 49. alkalommal megrendezett AFI Life Achievement Award Gála színpadára egy maszkban érkezett, majd felfedte új kinézetét.

mike myers1
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

A hatvanéves sztár teljesen kifinomult oldalát mutatta meg. Ősz hajjal és borostával elképesztően másképp festett, mint ahogy azt eddig megszokhatta a közönség - szúrta ki a Page Six.

A színész egy ideje kikerült a reflektorfényből, utoljára a 2022-es Amszterdam című filmben játszott, valamint ugyanebben az évben egy sorozatban kapott szerepet. A pentavirátus alkotója, írója és főszereplője is volt egyben, azóta azonban eltűnt a nyilvánosság elől.

Mike Myers három gyermeket nevel feleségével, Kelly Tisdale-lel. A 12 éves Spike, a tízéves Sunday és a nyolcéves Paulina nem igazán rajong édesapjuk filmjeiért, amit korábban a People magazinnal osztott meg a színész, de azt is elárulta, hogy ezt egyáltalán nem bánja.

Nicole Kidman szépséges tinilányaival pózolt a vörös szőnyegen: Sunday 15, Faith 13 éves

Nicole Kidman csak ritkán mutatkozik nyilvános eseményeken a tinilányaival.

Elolvasom

Képek: Getty Images

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük