Polyák Lilla és férje tavaly nyáron költöztek Kanadába: ezzel foglalkoznak külföldön

Hamarosan eltelik az első Kanadában töltött évük, ezzel foglalkozik külföldön Polyák Lilla és Gömöri András Máté.

Polyák Lilla és férje így él Kanadában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Polyák Lilla és Gömöri András Máté tavaly nyáron költöztek ki Kanadába, melynek elsődleges oka az volt, hogy a színész felvételt nyert a Seneca College színész szakjára. 

Polyák Lilla és férje így él Kanadában

Polyák Lilla kisebbik fia, a 17 éves Bulcsú is kiköltözött velük a juharfák és a hódok országába, egy helyi középiskolába jár. A család beszámolója szerint a kanadai metropolisz, Torontó sokkal jobb, mint amire számítottak, és nagyon elégedettek a kinti életükkel. Ez azért is van, mert időközben Polyák Lilla karrierje is beindult: egyrészről saját zenekarával is ad koncerteket, de online énekórákat is tart, és szerepet kapott az ABBA Tribute Show-ban, ami hamarosan elindul turnéjára. 

 - Egy kicsit úgy érzem magam, mint amikor 17 évesen felköltöztem Miskolcról Budapestre. Akkor mindenre rácsodálkoztam, és ugyanez a helyzet most is. Torontóban minden új nekem. Szeretek iskolába járni, emberekkel ismerkedni. Hétköznap szinte egész nap a suliban tanulok, és edzésekre járok, de hétvégenként Lillával közösen fedezzük fel a várost. Kiállítás, múzeu­mok, színházi előadások, mozi, vagy csak lemegyünk az Ontario-tóhoz sétálni - mondta a Meglepetés magazinnak Gömöri András Máté.

Testépítő-karrierjét sem adta fel, sőt két bajnoki címet is bezsebelt egy torontói versenyen. Újonnan megszerzett szakmája, a személyi edzőség is segíti felkészülésében, de állítása szerint ezt elsősorban azért végezte el, hogy ebben is hitelesen szerepelhessen. 

Gömöri András Mátét izmos külseje külföldön filmes munkákhoz is juttathatja. 

- Lenne egy érdekes szerep, amihez kidolgozott fizikum kell. A testépítőalkatom mindenképp előnyt jelenthet, de már itt is elvégeztem egy személyi edzői tanfolyamot. Fontosnak tartom, hogy hiteles legyek ebben a munkámban is, ezért sem eszem összevissza mindenfélét.

Kanadában a tömegközlekedést használják, autóra egyelőre nem költöttek. Két megállóra laknak a belvárostól, a metróhálózat nagyon jól kiéptett, így nem esett nehezükre hozzászokni ehhez a változáshoz. 

Egyetlen nehézségük akadt, az pedig a tökéletes albérlet megtalálása volt: hónapokba telt, mire minden hivatalos ügyet elintéztek, és a lakásukat is késznek mondhatták. Végül egy két hálószobás, amerikai konyhás, kis terasszal ellátott lakás lett az otthonuk. Gömöri András Máté elárulta, attól függetlenül, hogy a dunakeszi házukat eladták, időnként hazalátogatnak, így lesz ez a nyáron is.  

Ő Szinetár Dóra testvére: Gábor Thaiföldre költözött, miután kirúgták a tévéből

Szinetár Dóra testvérét 2011-ben bocsátották el az MTVA-tól, hiába volt nagy tévés múltja, felszámolta az életét Magyarországon.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük