Kék ruhában, friss frizurával jelent meg a nyilvánosság előtt a hercegné: gyönyörű volt a megjelenése

2024. május 2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Friss frizurával jelent meg a nyilvánosság előtt a hercegné: Fotó: Getty Images/illusztráció

A néhai királynő kedvenc rendezvényén vett részt.

Sophie, Edinburgh hercegnője hazatérése után részt vett néhai anyósa kedvenc rendezvényén, a Royal Windsor Horse Show-n. A 59 éves hercegnő könnyed eleganciával lépett fel a szerdai eseményen.

Sophie, Edinburgh hercegnője stílusos megjelenést választott, amikor szerdán részt vett a windsori királyi lovasbemutató első napján.

A 59 éves Sophie könnyed eleganciával tündökölt egy tengerészkék színű ruhában, melyet aranyszínű gombokkal díszítettek, valamint egy kockás blézerben. Szőke fürtjei lazán keretezték az arcát, természetes sminket viselt.

A pillanatképek tanúsága szerint a kétgyermekes anyuka koncentráltan figyelte a mai eseményt.

A Windsor Royal Horse Show a királyi család egyik legvártabb eseménye, nemcsak a szórakoztató programok minősége miatt, hanem azért is, mert szoros kapcsolat fűzi Károly király édesanyjához.

1943-ban, a 23 éves Erzsébet hercegnő és családja részt vett a legelső bemutatón, melyet a Windsor Home Parkban rendeztek, hogy a háborús erőfeszítésekre gyűjtsenek pénzt.

Erzsébet királynő 1952-ben a lovasversenyen Fotó: Getty Images

Erzsébet királynő 1952-ben a lovasversenyen Fotó: Getty Images

Erzsébet hercegnő első helyezést ért el a póni- és kutyakocsi osztályban ekkor, és innentől kezdve haláláig minden egyes eseményen részt vett.

A királynő saját tenyésztésű lovakat is benevezett a versenyekre.

Tavaly volt az első olyan show, melyet a 2022 szeptemberében elhunyt Erzsébet királynő kihagyott, bár egy korábbi alkalommal 1991-ben egy biztonsági őr megpróbálta megtagadni tőle a belépést, sikertelenül természetesen.

via

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest