Nem értik, miért tette ezt Vilmos herceg szeretője

2024. május 2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Nem értik, miért tette ezt Vilmos herceg szeretője Fotó: Getty Images

Nehezen viseli.

Rose Hanbury, Vilmos herceg állítólagos szeretője, úgy tűnik, eleget kapott a feltételezésekből és a kapcsolatukkal kapcsolatos pletykákból. Bár sosem sikerült egyértelműen bizonyítani a viszonyt, sokan mégis valóságként kezelték.

A hírek szerint Vilmos herceg és Lady Rose között hosszú ideje fennálló kapcsolat állt fenn, de ezek a találgatások sosem kaptak konkrét bizonyítékot. Hanbury az ügyvédje közvetítésével üzent, talán a kiszivárgó pletykák és feltételezések miatt.

Rose Hanbury, Harry állítólagos szeretője Fotó: Getty Images

Rose Hanbury, Harry állítólagos szeretője Fotó: Getty Images

2019-ben először merült fel, hogy Vilmos herceg és Lady Rose Hanbury viszonyt folytatnak. Hanbury Katalin hercegné barátja volt, és gyakran lehetett őket együtt látni látni különféle nyilvános eseményeken.

Bár a kapcsolatot sosem sikerült teljesen igazolni, a nevük gyakran felbukkant az ilyen jellegű találgatásokban.

Most, hogy Katalin hercegné hosszabb ideje nem jelent meg nyilvánosan, újra feléledtek a pletykák. A közösségi médiában terjed a teória, hogy Hanbury gyermeket vár a trónörököstől, amit állítólag Vilmos herceg közölt Katalin hercegnével, aki azóta távol tartotta magát a nyilvánosságtól. A királyi család nem kommentálta az ügyet, ami csak tovább táplálja a találgatásokat.

Hanbury ügyvédje azonban egyértelműen cáfolta a pletykákat a Business Insidernek adott nyilatkozatában. Annak ellenére, hogy a helyzet tisztázódott, a pletykák tovább élnek, ami súlyosan érinti Katalin hercegné barátnőjét, ahogy azt Nick Bullen, a királyi szakértő is megjegyezte az Us Weeklynek adott interjúban.

Hanbury már néhány évvel ezelőtt is megpróbálta eloszlatni a pletykákat, de ezek még mindig folyamatosan terjednek. Ez az egész ügy rendkívül megterhelő számára.

via

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest